Tudnivalók

Tudnivalók

Érkezés az órákra, átöltözés:

Érdemes minden esetben az óra kezdése előtt 10 perccel az oktatás helyszínére érkezni, hogy kellő idő maradjon az átöltözésre. A Stúdióban van öltöző, ahol a ruhákat, stb. ott lehet hagyni. Azonban kérem, hogy az értékeitekre vigyázzatok, mivel azokért felelősséget vállalni senki sem tud. Továbbá kérem, hogy egymás holmijára fokozottan vigyázzunk! Köszönöm.

Az órák minden esetben a meghirdetett időpontban kezdődnek. Aki esetleg elkésik, az kérem csendben jöjjön az oktatóterembe és annak egyik sarkában melegítsen be, csak azután csatlakozzon be az óra folyamatába.

Az öltözőt és az oktatótermet mindenki saját felelősségre veszi igénybe, amennyiben károkozás történik, a károkozó köteles a kár megtérítésére.

Ruházat:

Az órákra kényelmes, lehetőleg testhez simuló nadrágot és felsőnek topot, vagy passzosabb pólót érdemes hozni. Ezek anyaga lehetőleg nedvszívó legyen. A lábra zoknit, vagy akinek van balettpapucsa, azt érdemes hozni. Ha van strandkendőtök, azt is hozzátok magatokkal az órára, mert segít a csípő láttatásában.

Amit még hozni érdemes:

A folyadék pótlása nagyon fontos, ezért érdemes szénsavmentes ásványvizet hozni magatokkal az órára. Illetve a Stúdióban van lehetőség tea készítésére. Ha esetleges hoztok hozzá alapanyagokat, azt szívesen fogadjuk.

Egyéb:

Egymás tisztelete számomra a legfontosabb. Ezért kérek mindenkit, hogy az órán mellőzzük a rágózást, a telefon használatot és a hangoskodást. Ha kérdés van, azt az oktatóhoz intézzük. Egymásnak érkezéskor, távozáskor köszönjünk, az óra előtt és után szánjunk egy kis időt az ismerkedésre!

Az órák tegeződő hangnemben zajlanak. Aki ezt ellenzi, kérem jelezze, tiszteletben tarjuk kérését.

Sem az órán, sem az órán kívül ne minősítsük egymást, ill. ne tegyünk olyat, ami nekünk nem esne jól.

Az órán a helyes mozdulatok megtanulása végett a testhez való hozzáéréssel történő oktatás, valamint a helyes mozdulat megmutatása is történik. Az órán való részvétel ezekhez való automatikus hozzájárulást jelent.

Az óránkon, fellépéseken és egyéb eseményeken (bizonyos esetekben) fotók, videófelvételek készülnek, melyek a Stúdió által nyilvánossá tehetőek. Az órákon, ill. a fellépéseken való részvétel ehhez automatikus hozzájárulást jelent.

Óradíj fizetése:

Alkalmi díj fizetése az óra végén történik.

Bérlet fizetése a bérlet megkezdését jelentő első óra végén történik.