Árak

A hastánc órák árai

Gyerek (5-14 év)

Alkalmi díj: 720,- Ft/óra

10 hetes bérlet: 6.000,- Ft/10 hét

4 hetes bérlet (mely 6 hét alatt használható fel): 2.760,- Ft/4 hét

Tini (15-17 év)

Alkalmi díj: 960,- Ft/óra

10 hetes bérlet: 8.000,- Ft/10 hét

4 hetes bérlet (mely 6 hét alatt használható fel): 3.680,- Ft/4 hét

Felnőtt (18-70 év)

Alkalmi díj: 1.200,- Ft/óra

10 hetes bérlet: 10.000,- Ft/10 hét

4 hetes bérlet (mely 6 hét alatt használható fel): 4.600,- Ft/4 hét

Baba-mama (0-4 éves gyermekkel):

Alkalmi díj: 1.000,- Ft/óra

10 hetes bérlet: 10.000,- Ft/10 hét

4 hetes bérlet (mely 6 hét alatt használható fel): 4.600,- Ft/4 hét

70 év felett az órákon való részvétel a felnőtt óradíj 50%-a!

80 év felett az órákon való részvétel ingyenes!

Alkalmi díj:

ha nem tudsz rendszeresen órára járni, ezt érdemes választani. Csak az adott órára szól, amelyen megjelensz és melynek végén az alkalmi óradíjat kifizeted.

10 hetes bérlet:

ha minden héten részt tudsz venni az órákon (vagy a sajáton, vagy másik órán, vagy esetleg egy héten több órán is), akkor ezt érdemes választani. Átjárási lehetőséget biztosít az órákra (kivéve: gyerekórára, ill. a baba-mama órára, ha nincs 0-4 éves korú gyermeked). A megváltás időpontjától 10 hetet ölel fel. Ha valamelyik héten mégsem tudsz órára jönni, azt sajnos nem áll módomban visszafizetni, vagy a következő bérletbe beszámítani (ettől csak kivételes esetben tudok eltekinteni: pl. váratlan hosszabb kórházi ápolás időszaka – ilyenkor a díj egy részét figyelembe tudom venni…). Ez a bérletfajta a legkedvezőbb díjú, akkor is, ha csak 1 héten 1 órára tudsz eljönni.

4 hetes bérlet:

ha tudod, hogy nem tudsz minden héten órára jönni, vagy nem tudod biztosan, hogy tudsz-e rendszeresen járni, ezt a bérletfajtát érdemes választanod. Ez a bérlet feljogosít arra, hogy a megváltásától számított 6 héten belül bármelyik 4 héten részt vegyél az órákon. A megkezdett héten átjárási lehetőséget is biztosít az órákra (kivéve: gyerekóra, ill. a baba-mama órára, ha nincs 0-4 éves korú gyermeked).

Magánórák díja:

ha magánórát szeretnél venni, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot valamelyik elérhetőségemen. A díjazás függ a helyszíntől és az egyedi igényektől.

Felkészítés ára különleges alkalmakra:

ha különleges alkalomra szeretnél felkészítést kérni, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot valamelyik elérhetőségemen. A díjazás függ a felkészítendő személyek létszámától, a helyszíntől és az egyedi igényektől.

Hastáncoktatás ára külső terepen, különleges alkalomkor:

ha külső terepen, különleges alkalomra szeretnél felkészítést kérni, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot valamelyik elérhetőségemen. A díjazás függ a felkészítendő személyek létszámától és az egyedi igényektől.