Magunkról

A magunkról menüpont alatt megtalálhatóak még aktuális híreink, óratípusok, órarend, tudnivalók és az árak is.

Önéletrajz:

Tóth-Sebestyén Ibolya vagyok, a hastáncéletben az Ízisz nevet használom, melyet páromtól kaptam :)
2006. szeptemberében azért kezdtem el Sopronban az Amazon táncstúdió  (Szigeti Kata) óráira járni, mert fontos volt, hogy izmaimat átmozgassam, de ne terheljem túl az izületeimet. Ezeknek a kritériumoknak a hastánc megfelelt. Sosem gondoltam volna, hogy képes leszek rendszeresen eljárni mozogni. Meglepődve tapasztaltam, hogy ha valamilyen oknál fogva kénytelen voltam lemaradni egy óráról, már hiányérzetem volt. A mozgás öröme mellett a szabadság érzését is megtapasztaltam. Az órákon végre nem kellett megfelelnem senkinek és foglalkozhattam magammal és az érzéseimmel, melyeket a zene és a tánc felszabadított. Többször előfordult, hogy lehangoltan érkeztem órára, de pár perc alatt elfeledtem a gondom és hazafelé már dudorászva mentem. Mindemellett úgy vettem észre, kezd fejlődni az önbizalmam, újra felfedezem, hogy milyen jó is nőnek lenni, és jobban odafigyelek a testtartásomra is.

Később kialakult bennem az igény arra, hogy másokat is hozzájuttathassak e csodás élmény átéléséhez.

Ekkor kezdtem el Aziza hastáncoktatói képzésére járni és ekkor kezdtem el dolgozni az Ízisz mozgásstúdió megalapításán. Önálló fellépéseket ekkor már vállaltam, és Hastánc Sopron és Hastánc Lövő csoportjaim ezután alakultak ki. Ma már ide várom a lányokat, hölgyeket, asszonyokat, hogy különböző életszakaszaikban megleljék a nőiességet, önfeledten szórakozzanak és átmozgassák izmaikat.

Fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, ezért igyekszem minél több embertől tanulni és minél több stílussal megismerkedni. Örülök, hogy tanulhattam Seres Zoltántól, Kyrától, Tóth Beától, Wollner Mártától (Shaba), Kecskeméti Anettől (Kahena), Győrffy Katalintól, Badriyah-tól, Malova Vivientől , Székely Mayától, Sipos Rékától (Nadah), Dina Jamilah-tól, Nieto Mercedestől, Salimától, Nazmiyetől és Hanifétől is. Mindannyiukról tudnék pár csodás sort írni.

Legcsodálatosabb élményeimet a hastánccal kapcsolatban példaképem, Hadia, rendkívül mozgalmas és szórakoztató workshopjain szereztem. Nagy örömömre Madame Raqia Hassantól is tanulhattam.
Hayet workshop sorozatán és Taha Moussa óráin sikerült az autentikus táncok közelébe kerülnöm. Köszönöm nekik, hogy megnyitották számomra e csodálatos világ kapuját.

Oktatói végzettségemről a tanúsítvány: